Laatste nieuws

Beste mensen,

de situatie met betrekking tot het Coronavirus heeft- zoals iedereen weet- ernstige vormen aangenomen.

We onderbreken dan ook het proces van onze repetities en zullen moeten afwachten hoe e.e.a. zich verder ontwikkelt.

Als initiatiefnemers gaan we er van uit dat we op een bepaald moment ons optreden zullen gaan doen.

Houd deze pagina tegen die tijd in de gaten, dan blijf je geinformeerd.

We wensen iedereen sterkte.

Voor de tussentijd is de pagina 'In Verbinding' toegevoegd.


Hartelijke groet,

Liesbeth, Hanni en Ron.

Laatste nieuws02/03/’20

Als projectkoor zijn we nu halverwege onze gezamenlijke, ‘muzikale reis’ richting de uitvoering op 5 mei a.s. Een goed moment om de balans op te maken. Op de repetities zijn er gemiddeld 50 á 60 mensen om te zingen. Daarnaast zijn er de muzikanten; zij vormen met elkaar een inmiddels vaste groep, die ook op extra momenten nog met elkaar oefent. Het is mooi om te zien hoe zij steeds beter op elkaar ingespeeld raken en door de diversiteit aan instrumenten een bijzonder orkest zijn gaan vormen. Zo zijn er meerdere percussi-instrumenten, piano, gitaar, 2x viool, saxofoon, dwarsfluit, mondharmonica en 2x saz. Naast de begeleiding van het koor is er ook ruimte voor muzikale intermezzo’s.
Het repertoire van de liedjes staat onderhand wel vast, maar het programma kan nog wel enkele voordrachten gebruiken in b.v. dans of declamatie. Bij deze een oproep om je daarvoor te melden!
Met de toekenning op de subsidie-aanvraag wordt duidelijker op welke manier de uitvoering kan gaan plaatsvinden. IJs en weder dienende is die uitvoering in de openlucht in het centrum van Lemmer, bij ‘de Fiskerman’. Voor bepaalde instrumenten en hun bespelers wordt een overkapping geregeld. Ook zullen wat technische audio-hulpmiddelen ter beschikking komen. Meer gedetailleerde informatie over tijd, programma en het verdere hoe en wat komt zodra er meer bekend is en zo spoedig mogelijk. Houd de website daarom goed in de gaten!